2821092482 Σπύρου Πρωτοπαπαδάκη 12, Πασακάκι, Χανιά geo.georvasakis@gmail.com
hero image

GEOGRAPHICS | 100 χρόνια δίπλα σας!

Το τυπογραφείο GEOGRAPHICS της οικογένειας Γεωρβασάκη, λειτουργεί από το 1923 στα Χανιά.
 

Καλωσορίσατε στο τυπογραφείο μας!

Στο τυπογραφείο GEOGRAPHICS, αφιερώνουμε πάθος και επαγγελματισμό για να προσφέρουμε τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες εκτύπωσης στους πελάτες μας. Η τυπογραφία συνδυάζει την αισθητική, την επικοινωνία και την τεχνολογία, και έτσι προσεγγίζουμε κάθε έργο με προσοχή στην λεπτομέρεια και την αρτιότητα.

Το τυπογραφείο μας διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εκτύπωση και παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε εκτύπωση φυλλαδίων, αφισών, επιστολοχάρτων, ετικετών, συσκευασίας ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο & μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει και να υλοποιήσει τις ιδέες σας με ακρίβεια και δεξιοτεχνία. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε ότι οι εκτυπώσεις σας θα ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους.

 

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας
για να εξασφαλίσουμε ότι οι εκτυπώσεις σας θα παραδοθούν έγκαιρα, χωρίς να γίνεται καμία "έκπτωση" από την ποιότητα. Η απόλυτη ικανοποίηση σας είναι πάντα η προτεραιότητά μας.

 

Όταν επιλέγετε το τυπογραφείο μας, επιλέγετε υπηρεσίες εκτύπωσης υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, σε ανταγωνιστικές τιμές και με φιλική εξυπηρέτηση πελατών. Αναλαμβάνουμε το έργο σας με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, προσφέροντας αποτελέσματα που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ